Produkter

EUR-pallar

• Nya och begagnade
• 1200×800 mm
• Ljus, mörk, B-pall
• Lastvikt 1500 kg utbrett
• HT (värmebehandlad) eller icke HT

PALLKONTO

Om ni har ett pallkonto i något system så kan vi erbjuda er fördelaktiga lösningar.

Står ni i skuld eller har ett överskott på något av era pallkonton så kan ni ta kontakt med oss, så kan vi reglera det.

Eur Pallar EUR-Pallar i Växjö, Jönköping, Kalmar, Värnamo, Vetlanda, Karlskrona och Ljungby – Högkvalitativa emballagelösningar för effektiv logistik

Letar du efter en pålitlig leverantör av nya eller begagnade EUR-pallar i Växjö, Jönköping, Kalmar, Värnamo, Vetlanda, Karlskrona eller Ljungby?

På Emballage & Transport erbjuder vi skräddarsydda lösningar för Eur-pallar för optimerad logistik och förenkla din företagsverksamhet.

Varför Välja Våra EUR-Pallar?
Kvalitet: Efter noggrann sortering kan vi erbjuda EUR-pallar av högsta kvalitet, vilket garanterar pålitlighet och hållbarhet för varje transportbehov.
Lokal tillgänglighet: Med distribution i hela södra Sverige med egna lastbilar kan vi leverera EUR-pallar snabbt och effektivt, vilket minimerar leveranstiden för ditt företag.
Anpassningsbara alternativ: Vi förstår att varje företag har unika krav.

Hållbarhet och Miljö: Vi strävar dagligen för att leverera hållbara EUR-pallar för att minska miljöpåverkan och stödja hållbarhetsinitiativ.

Erfarenhet och Tillit Med flera års erfarenhet av att leverera emballage har Emballage & Transport etablerat sig som en pålitlig och trovärdig leverantör av högkvalitativt emballage.

Vi är dedikerade till att hjälpa företag i Växjö, Jönköping, Kalmar, Värnamo, Vetlanda, Karlskrona och Ljungby med effektiva emballagelösningar.

Kontakta Oss För Dina EUR-Pallsbehov Oavsett om du driver ett lager, en produktionsanläggning eller behöver pallar för transport, är Emballage & Transport din pålitliga partner för Eur-pallar i Växjö, Jönköping, Kalmar, Värnamo, Vetlanda, Karlskrona och Ljungby.

EUR-Pallar

Engångs-pallar

Halvpallar

Pallkragar

Lock

Mellanlägg

Special-emballage