Produkter

Specialemballage och Specialpallar

Vår ambition är att vara så kompletta som möjligt när det kommer till träemballage. Förutom standardmått erbjuder vi specialanpassat träemballage och specialpallar. Vi strävar efter att kunna leverera produkter som passar just era behov. Kontakta oss för mer information.

Specialanpassat Träemballage för Dina Unika Behov hos Emballage & Transport

Välkommen till Emballage & Transport, din fullständiga lösning när det gäller träemballage. Vi förstår att varje företags behov är unika, och därför strävar vi efter att vara så kompletta som möjligt. Utöver vårt stora utbud av standardmått erbjuder vi skräddarsydda specialanpassade träemballagelösningar som är designade för att exakt möta dina specifika krav.


Oavsett om du behöver specialanpassat träemballage för en engångsleverans eller en långsiktig lösning, är Emballage & Transport din pålitliga partner. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov, och låt oss skapa skräddarsydda träemballagelösningar som gör skillnad för din verksamhet

Vi hjälper dig med specialemballage i Växjö, Jönköping, Kalmar, Värnamo, Vetlanda, Karlskrona och Ljungby. Vi ser fram emot att  hitta en lösning för just er verksamhet.

EUR-Pallar

Engångs-pallar

Halvpallar

Pallkragar

Lock

Mellanlägg

Special-emballage